LEGO Naprosto všechno, co musíš vědět, Cpress

Znáte Emmeta, Hustěnku, laserový žraloky a popěvek "Všechno je tu boží? Hláška "Zlato, kde mám kaťata?" u vás zdomácněla? Už jste se na vlastní plosku přesvědčili, že šlápnutí na lego kostičku bolí skoro jako porod? Nejsou vám cizí noční můry o legu ze stavění lega? Štrachání a hledání lego kostky v krabici vás ohlušuje, ale tu kostku musíte najít? Nemluví váš potomek od 26.12. o ničem jiném než o další stavebnici, kterou nutně potřebuje k té, co právě dostavil? Pokud na vše kýváte, tak tuto knihu opravdu potřebujete.


Pokud vezmu žebříček nejčtenějšího materiálu našeho syna, tak na prvním místě se nachází asi 10 lego katalogů z různých časových období a hned na to tato kniha.
Doopravdy nálož informací o legu.


Kniha je tematicky rozdělena na 5 celků- Kostky a dílky, Stavíme světy, Auta, letadla, lodě a vlaky, Minifigurky, příšery a spousta dalšího a Za hranicí kostek. Každý z celků má dost podkapitol.
Na své si přijdou všichni fanoušci- Friends, City, Star Wars, Ninjago a dalších projektů.


Časté jsou i časové úsečky s daty zrodu zajímavých kostek, figurek, celků. Dalšími informacemi je "5 nej" z různých kapitol- sad s jedinečnými kostkami, základních prvků Lego Technic, Duplo světů, policejních prostředků na chytání zločinců a hromada dalších "5 nej".


Fakta, data, historie, zajímavosti na každé z 239 stran.


"Na kostce Lego pizzy najdeme zelené papriky, houby a olivy. Mňam!"


"Lego minifigurky si už od roku 1998 pochutnávají na párcích, rohlík k nim ale až do roku 2016 nikdo nepodával!"


Skvělá kniha pro milovníky lega. Pro malé i velké, holky i kluky.


Otevřete knihu, bavte se, studujte lego dílky a broukejte si " Všechno je tu boží!"



 

Komentáře

  1. Jo jo, tohle je přesně ta knížka, kterou musí databáze knih našeho mladého obsahovat. On je do LEGA blázen a k mému údivu v poslední době začal i docela dost číst. Takže teď se aspoň něco naučí o tom, proč vlastně má to LEGO rád a co ho na něm baví. Já osobně moc tu fascinaci kostkami nechápu, ale je taky pravda, že jako dítě jsem ho neměl, takže možná proto. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se dětem snažím mimo toho předčítání dávat i osvět ohledně peněz a toho celého velkého světa. Na https://www.julu.cz jsem dětem třeba vysvětlovala jak funguje investování do půjček a proč to vlastně někteří lidé poptávají. A nebo proč se dostávají do dluhové pasti. Moc tomu děti nerozumí.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu